Vi löser dina emballagebehov!

Hållbarhet

För många handlar hållbarhet om att leva upp till de miljöbestämmelser som man måste följa för att få bedriva sin verksamhet. Det är givetvis en viktig del även för oss, men vi tror att hållbarhet är så mycket mer än det.

Vi vill hålla på alla plan, både nu och i framtiden.

Så här tänker vi kring hållbarhet

Både för dig som kund och för oss som driver och jobbar på Pall & Trä finns det mycket att vinna på att tänka hållbart. För oss är de tre viktigaste områdena miljö, socialt och kvalitet. Här utvecklar vi hur vi tänker och jobbar kring det.

Miljö

Vi använder lokala sågverk för att minska vår klimatpåverkan. Det leder dessutom till smidiga leveranser för dig som kund.

Allt överblivet trämaterial flisas upp till bränsle för uppvärmning. Övrigt material, så som plast, metall
etc., sorteras och återvinns.

Socialt

Som ett familjeföretag har vi hållt i över 60 år och vi är idag flera generationer som jobbar tillsammans på fabriken i Rössbyn.

Genom åren har vi samlat på oss många kontakter och skapat goda relationer med både kunder, leverantörer och medarbetare.

Starka relationer skapar värde

För dig som kund gör det att vi inte bara kan erbjuda en personlig kontakt, utan också säkerställa en hög leveranssäkerhet. Det är något som många av våra kunder uppskattar och vi kan idag glädjas över många långa samarbeten.

Kvalitet

Att produkterna vi levererar håller hög kvalitet till rätt pris är viktigt. Därför använder vi oss av lokala sågverk som gör att vi kan hålla en genomgående hög kvalitet och slippa onödiga leveranskostnader.

Certifikat

Allt virke vi använder är värmebehandlat. Samtliga produkter är även certifierade enligt ISPM15 och uppfyller Jordbruksverkets krav enligt SJVFS 1997:65 2012.

Rulla till toppen