Vi löser dina emballagebehov!

Om oss

Vi är ett företag som specialiserat oss på träemballage och har lång erfarenhet i branschen. På den här sidan kan du läsa mer om oss.

Vi har erfarenheten och vet vad som krävs

Pall & Trä började som en liten snickerifabrik i Holmedal utanför Årjäng under 1960-talet. Åren har gått och mycket har förändrats, men efter drygt 60 år är pallar fortfarande vår specialitet.

Grundaren, Lennart Andersson, driver idag företaget med sina tre barn och cirka 10st anställda.

Vad har hänt på 60 år?

En hel del såklart. Tiderna förändras och vi måste precis som alla andra hänga med i utvecklingen. Här är några exempel på vad vi fått med oss under åren som gått och hur vi tar oss an framtiden.

Kunskap

Vi har samlat på oss mycket kunskap och lärdomar vilket gjort oss till en trygg och pålitlig partner.

Vägledning

Vi har lärt känna våra kunder och kan vägleda dem till rätt emballage.

Goda relationer

Vi har en trevlig arbetsplats med hög leveranssäkerhet. Hemligheten bakom det tror vi är att vi under åren byggt långa och starka relationer med kunder, leverantörer och kollegor.

Resan slutar inte här

Vår erfarenhet, kompetens och kontaktnät ger oss ett starkt tro på att vi kommer fortsätta vara en trygg partner inom emballage. Därför satsar vi framåt genom att investera i nya maskiner.

Hållbarhet på alla plan

Vi vill hålla i minst 60 år till

Hållbarhet för oss handlar inte bara om att följa de lagar och bestämmelser som finns, utan om ett helhets tänk. Allt från produkter av hög kvalitet, till långsiktiga och hållbara relationer med kunder, leverantörer och kollegor.

Som ett lokalt familjeföretag vet vi hur viktigt det är med hållbarhet på alla plan och kanske är det just därför vi fortfarande håller.

Gammalt tidningsklipp om Lennart Andersson och Nisse Nilsson.

NWT rapporterade om utvecklingen från kvällstidsknäck till industri.

Rulla till toppen